GROTE CROWDFUNDING-CAMPAGNE 2020

Om het eigendom van Otchiy Dim (Father’s House) te beschermen en kinderen te helpen. Lees snel verder!

We hebben 5000 mensen nodig die elk 1 of meer vierkante meters grond willen sponsoren.

Vlakbij Kiev is een geweldige organisatie ‘Otchiy-Dim’ (Father’s House) actief voor de zorg aan zeer kwetsbare kinderen. Sinds 1996 hebben duizenden kinderen hun weg gevonden naar een betere en stabielere toekomst. Voormalige straatkinderen zijn nu volwassen, getrouwd en hebben soms een gezin.


Zij die mishandeld werden in het verleden vonden rust en genezing en geven nu zelf counseling en advies aan nieuwe generaties van kinderen die eenzelfde lot ondergaan.


Er zijn vandaag nog steeds kinderen in gevaarlijke situaties.


Naast goede zorg en onderwijs worden kinderen niet alleen begeleid op weg naar de volwassenheid, ze krijgen een belangrijke les mee voor het leven, namelijk: ‘het is zaliger te geven dan te ontvangen’. Zoals God van ieder individu houdt met oneindig erbarmen, zo mogen wij ook voor elkaar zorgen en ontstaat er een keten van verbondenheid en Liefde van God die wij via deze ‘Life-chain’ door mogen geven.

In het gebouw zit veel potentie en Otchiy Dim heeft altijd ruimte nodig om nog meer kinderen op te kunnen vangen en een veilige plek om te spelen.
In 2003 was Otchiy Dim in staat om een bouwproject te kopen. De toenmalige overheid had een grotesk plan om daar een sport en cultureel gebouw neer te zetten, maar kon het nooit voltooien. Sinds die tijd heeft Otchiy Dim de rechten om het gebouw te gebruiken en betalen ze jaarlijks pacht voor de grond.
Doordat er pacht betaald moet worden hebben ze niet de volledige rechten om het gebouw en de grond (100 x 100 meter) te gebruiken op de meest efficiënte manier. In het gebouw zit veel potentie en Otchiy Dim heeft altijd ruimte nodig om nog meer kinderen op te kunnen vangen en een veilige plek om te spelen.

Dit gebouw wat het ‘Palace of Dreams’ wordt genoemd mag niet verloren gaan maar moet volledig eigendom worden van Otchiy Dim!!!


Op deze plaats is een kerk begonnen en hier klinkt iedere zondag het Evangelie van vergeving en nieuw Leven in onze Heiland Jezus Christus.


Eén van de ‘Dreams’ is het hebben van een eigen christelijke school, en wie weet kan deze een plaats krijgen in dit gebouw of op deze grond.

Wilt u een schakel zijn in de ‘Life-chain’ van deze ministry van Otchiy Dim? Sponsor dan nu één of meerdere vierkante meters grond voor slechts

€ 7,75/m2.


Er is € 77.300,- nodig waarvan we de helft inmiddels bij elkaar hebben.

Helpt u mee met de overige meters?


Dan is de grond van Otchiy Dim en kan het eindelijk op de best mogelijke manier ontwikkeld worden.


Doe het vandaag nog!

Wanneer het bedrag voor de crowd funding niet wordt gehaald of wordt overschreden dan zullen de ontvangen donaties gebruikt worden voor hulp aan kansarme kinderen in Oekraïne in de breedste zin van het woord.


Maak uw email adres bekent aan Otchiy Dim zodat zij u op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen: otchiydim.ir@gmail.com met vermelding PALACE OF DREAMS sponsorship.

Bent u bereid om “Otchiy Dim” te steunen?
druk op deze knop en volg de verdere instructies.
Click to order
DONATION DETAILS
Total: 
Your Name
Your Email
Your Phone
All donations at USA goes through Ambassadors of Father’s House
https://www.a-fh.org/
Neem contact met ons op in Nederland:

E-mail: wilmavanroekel@icloud.com

Wilma van Roekel